Home Nieuws Columns Agenda Over Contact Disclaimer

Disclaimer

De teksten op deze website waarbij een auteur is vermeld, vallen onder het auteursrecht. Deze mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd. De website stadsnieuwsdenbosch.nl is onderdeel van De Vrije Letter. Toestemming kan gevraagd worden via e-mail info@devrijeletter.nl. Bij overname dient altijd de bronvermelding (Stadsnieuws Den Bosch) geplaatst te worden (bij online publicatie met link). Beeldmateriaal, anders dan van persberichten, mogen niet worden overgenomen. Wilt u beeldmateriaal gebruiken die op deze site staat, neem dan contact op via e-mail info@devrijeletter.nl. Bij overname dient altijd de bronvermelding (Stadsnieuws Den Bosch) geplaatst te worden (bij online publicatie met link). Bij ingebreke blijven van een vraag tot toestemming kan incasso volgen. Een verwijzing naar uitsluitend de webpagina is wel toegestaan.

De artikelen waarbij is aangegeven dat het een persbericht is, mogen vrijelijk worden overgenomen. Een verwijzing naar de bronpagina wordt op prijsgesteld. De redactie kan de persberichten wel bewerkt hebben. Overname is op eigen risico.

De columns vallen onder vrijheid van meningsuiting en kunnen inhoudelijk onjuistheden bevatten. Indien u van mening bent dat dit schade veroorzaakt, dan verzoeken wij u contact op te nemen via e-mail info@devrijeletter.nl

Nieuwsberichten proberen een waarheidsgetrouwe weergave te zijn van de werkelijkheid. Toch kan het zijn dat hier onjuistheden in voorkomen. Gelieve dan contact op te nemen met de redactie via e-mail info@stadsnieuwsdenbosch.nl.