Home Nieuws Columns Agenda Over Contact Disclaimer

Over deze site

In 2004 werd deze site als een particulier initiatief opgezet. Reden was dat (te) veel lokale informatie niet in beeld kwam en politiek amper werd geduid. De raadsvergaderingen waren weliswaar openbaar, maar niet online te volgen. Verslaglegging was vooral in handen van journalisten. Naar mening van Alfred Heeroma was dit te weinig en hij nam het initiatief om het gat enigszins te dichten. In de loop van de tijd nam de lokale media het weer meer op. De lokale media bestond toen vooral uit het Brabants Dagblad en de lokale omroep Boschtion. De lokale omroep deed maar mondjesmaat aan journalistiek.

In 2011 kwam deze site tot 'stilstand'. Initiatiefnemer Alfred Heeroma had een andere website opgericht, Den Bosch Politiek. Ook die website werd na verloop van tijd niet meer onderhouden.

De domeinen bleven wel in de lucht, maar de informatie was niet meer zichtbaar. In september 2023 begon Alfred Heeroma een eigen bedrijf als tekstschrijver. Als onderdeel van dit bedrijf stofte hij de oude websites af. Als eerste deze site, zodat de informatie weer zichtbaar is geworden. In deze informatie zit geen beeldmateriaal. In de loop van de tijd zal er nieuwe informatie en functionaliteit worden toegevoegd.